-->

Ad Unit (Iklan) BIG

Kata Kata Undangan Syukuran Bahasa Sunda

Post a Comment

Triprofik.com-kata kata undangan syukuran bahasa sunda yang mungkin saja anda mampir ke artikel ini juga membutuhkannya, maka beruntunglah jika benar anda sedang mencarinya, simak ulasan berikut ini untuk mendapatkan kata-kata undangan yang anda cari, untuk undangan yang lain yang juga menggunakan bahasa sunda salah satunya undangan untuk teman dengan bahasa sunda dan undangan khitanan menggunakan bahasa sunda, bila anda membutuhkan disalah satunya dapat mengunjunginya dan mengambil dengan cara menyalinnya.

Beragamnya bahasa yang ada di Indonesia membuat perbedaan itu indah serta menjadi sebuah seni dan kekayaan tersendiri bagi negeri ini, maka jagalah kekayaan tersebut hingga turun temurun.

kata kata undangan syukuran bahasa sunda

Kata kata syukuran aqiqah bahasa sunda

Sayang.
Mr / Mr .. …………………….

Dina tempatna
Salam sejahtera, sareng rahmat sareng berkah Allah
Ku muji sukur pikeun ayana Allah SWT, urang ngaharepkeun kalayan hormat kana kasumpingan anjeun, kunjungi:

Dinten: ……………………….
Kaping: ……………………….
Waktos: ……………………….
Tempatna: ……………………….
Acara: ……………………….

Mangrupikeun kahormatan sareng kabahagiaan pikeun kami upami anjeun kersa hadir dina acara kami. Hatur nuhun kana ayana.
Wassalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh

Salam hormat,

Sgd
. ……………
Sakabeh Kulawarga

Kata kata undangan pernikahan bahasa sunda untuk teman

Upami aya manusa anu henteu hirup sareng pasanganna, éta hartosna hirupna bakal lumpuh sareng henteu nurut kana katetepan Allah SWT sareng jalmi anu nikah hartosna ngarengsekeun agemanna, saur Nabi Muhammad: "Saha waé anu dipasihan ku Allah pamajikan sholihah, leres-leres parantos ditulungan ku satengah agamana. ka Allah satengah anu sanés. " (HR. Baihaqi).

Ya Allah, kalayan Rahmat anjeun sareng Ridho punten nyungkeun link cinta barudak urang:

(Nami Panganten)

Putri ka 2 Bpk. (Nami Bapa) & Indung (Nami Indung)

Kalayan

(Nami Panganten lalaki)

Putra ka 2 Bpk. (Nami Bapa) & Indung (Nami Indung)

Insya Allah, akad nikah bakal dilaksanakeun dina:

Dinten:

Waktos:

Tempatna:

Conto 2
"Sareng nikah ka jalma-jalma anu nyalira di antara anjeun, sareng jalma-jalma anu pantes (dikawinkeun) budak lalaki anjeun sareng abdi awéwé. Upami aranjeunna miskin Allah bakal ngabeungharan aranjeunna ku hadiah-Na. ) sareng Anu Maha Uninga. " (Surah An Nuur (24): 32)

Ya Allah, kalayan Rahmat anjeun sareng Ridho punten nyungkeun hubungan cinta orok kami:

(Nami Panganten)

Putri ka 2 Bpk. (Nami Bapa) & Indung (Nami Indung)

Kalayan

(Nami Panganten lalaki)

Putra ka 2 Bpk. (Nami Bapa) & Indung (Nami Indung)

Insya Allah, akad nikah bakal dilaksanakeun dina:

Dinten:

Waktos:

Tempatna:

Kata kata undangan pernikahan bahasa sunda halus

Sareng jalma-jalma anu percanten, lalaki sareng awéwé, sababaraha diantarana (janten) pelindung (pembantunya) pikeun sababaraha anu sanés. Aranjeunna maréntahkeun (ngalakukeun) anu hadé, nyegah anu jahat, netepkeun solat, mayar zakat, sareng aranjeunna taat ka Allah sareng Rosul-Na. Aranjeunna bakal dipasihan rahmat ku Allah; saestuna Allah Maha Kawasa, Maha Wijaksana. " (Surah At Taubah (9): 71)

Ya Allah, kalayan Rahmat anjeun sareng Ridho punten nyungkeun hubungan cinta orok kami:

(Nami Panganten)

Putri ka 2 Bpk. (Nami Bapa) & Indung (Nami Indung)

Kalayan

(Nami Panganten lalaki)

Putra ka 2 Bpk. (Nami Bapa) & Indung (Nami Indung)

Insya Allah, akad nikah bakal dilaksanakeun dina:

Dinten:

Waktos:

Tempatna:

Conto 4
"Awéwé anu saé kanggo lalaki anu saé. Lalaki anu saé pikeun awéwé anu saé (sabalikna). Pikeun aranjeunna panghampura sareng reski seueur (nyaéta: Surga) "(Qs. An Nuur (24): 26)

Ya Allah, kalayan Rahmat anjeun sareng Ridho punten nyungkeun hubungan cinta orok kami:

(Nami Panganten)

Putri ka 2 Bpk. (Nami Bapa) & Indung (Nami Indung)

Kalayan

(Nami Panganten lalaki)

Putra ka 2 Bpk. (Nami Bapa) & Indung (Nami Indung)

Insya Allah, akad nikah bakal dilaksanakeun dina:

Dinten:

Waktos:

Tempatna:

Contoh undangan silaturahmi bahasa sunda

Assalamu'alaikum Wr. Wb.

Urang muji sukur ka Allah SWT anu parantos maparin rahmat sareng hidayah-Na pikeun urang sadayana. Salam sareng salam, hayu urang puji ka Nabi Muhammad saw. Patali sareng parantosan pangwangunan bumi kami, sareng pikeun ngarep-ngarep berkah-Na, ku kami diondang anjeun pikeun ngiringan acara sukur anu, Insya Allah, urang bakal ngalaksanakeun:

Dinten / tanggal: _________________
Jam : _________________
Tempatna: _________________

Mangrupikeun kahormatan sareng kabahagiaan pikeun kami, upami anjeun kersa ngahadiran uleman kami. Hatur nuhun kana ayana sareng perhatosanna.

Wassalamu'alaikum Wr. Wb.

Salam hormat

uleman bahasa sunda doc

Bismillahirrohmanirrohim, Tasyakuran Aqiqah. Alhamdulillah, urang doakeun, putra kahiji urang lahir kalayan aman. Salaku kecap sukur, nampi sadaya amanat-Na. Kami salaku kolot ngajalankeun sunah Nabi. Dina bentuk Aqiqah pikeun putra urang anu dipikacinta: Muhammad Syiffa Ramdani. Lahir di Semarang, Senén, 12 November 2019.

Teu aya kecap anu paling éstétis salain solat. Muga-muga putra urang anu parantos lahir janten murangkalih anu taqwa, bakti ka kadua sepuhna. Budak anu palinter, khusus pikeun agamana, nagara ieu sareng bangsa ieu. Aamiin. Kami bagja Galih sareng Ratna.Paribasan Aqiqah pikeun Budak

Contoh undangan haul bahasa sunda

Ujang
                                                                     Dear,
                                                                                    Mr / Mrs / Mr / i:




Salam sejahtera, sareng Allah rahmat sareng berkah.

Puji Syukur urang doakeun ka hadirat Allah SWT, pikeun kurnia sareng hidayah-Na
parantos dipasihkeun ka urang sadayana, sareng muga-muga urang salawasna aya dina kaayaan
fit sareng séhat dina ngalaksanakeun kagiatan sadidinten.

Kalayan nyungkeun rahmat sareng Allah SWT,
kulawarga urang badé ngajak Bapak / Sadérék dina raraga
émut 1 taun pupusna indung urang tercinta:
(nami almarhum)
Insya Allah, bakal dilaksanakeun dina:

Saptu
Tanggal: 4 April 2015
Jam: 19.30 WIB (Ba'da Isya)
Tempat: Padumukan Mr. Unit
Acara: Tahlil
                                                                         
Janten, kami nyampakeun uleman ieu pikeun perhatosan, kabébasan sareng kaikhlasan dina léngkah anjeun pikeun nohonan ieu uleman, kami hatur nuhun.

Wassalamualaikum wr. Wb.

Salam hormat,



Pak Unit (ganti ku kulawarga)
Kulawarga

undangan pernikahan bahasa sunda doc

Bismillahirohmanirrohin

Ka réréncangan sadayana, sateuacana kuring nyungkeun hapunten pikeun nyebarkeun berita anu saé ieu kalayan ngan ukur pesen anu pondok.

Kuring ku ieu ngajak anjeun sadayana sumping ka kawinan urang anu bakal diayakeun dina:


Dinten / Tanggal: Saptu, 10 Oktober 2020

Jam: 10.00 - réngsé

Tempat: Gedong Pertamina Jl. Soekarno Hatta

Mugi-mugi anjeun sadayana tiasa sumping dina kawinan kuring, sateuacan kuring hatur nuhun

Kata kata undangan pernikahan bahasa sunda di fb

Bissmillahirrohmanirrohim

Réréncangan anu dipikacinta, kuring badé ngajak réréncangan kana kawinan kuring. Anu bakal dilaksanakeun dina:

Dinten / Tanggal: Saptu, 10 Oktober 2020

Jam: 10.00 - réngsé

Tempat: Gedong Pertamina Jl. Soekarno Hatta

Punten ngiringan rerencangan abdi di kawinan. pikeun perhatosan babaturan kuring kuring hatur nuhun.

Conto 5:

Maha Suci ka Allah anu parantos nyiptakeun mahluk-Na sapasang pasang.

Ya Allah, punten nyungkeun kami ngaitkeun cinta anu anjeun ciptakeun antara barudak urang

Aisyah Soeseno

Putri ka 2 Bpk. Idris Soeseno & Indung. siti Khadijah

sareng

Ibrahim Wicaksono

Putrana ka 1 ti Bapak Cahyo Wicaksono sareng Ibu. Lilih Nursolihat

Pikeun ngalaksanakeun hukum agama Anjeun, turutan sunnah rasul Anjeun

 dina ngawangun rumah tangga Sakinah, Mawaddah Wa Rahmah dina beungkeut perkawinan

anu Insya Allah bakal dilaksanakeun:

Dinten / Tanggal: Saptu, 10 Oktober 2020

Jam: 10.00 - réngsé

Tempat: Gedong Pertamina Jl. Soekarno Hatta

Hatur nuhun kana kahadiran anjeun sareng do'a pikeun berkah Bapak / Ibu / Lanceuk / abdi

Kami, anu Bingah

(Bapak Idris Soeseno & Ibu Siti Khadijah) sareng (Bapak Cahyo Wicaksono & Ibu Lilih Nursolihat)

Aisyah Soeseno & Ibrahim Wicaksono

Pikeun ngalaksanakeun hukum agama Anjeun, turutan sunnah rasul Anjeun

Conto 6:

Ku naroskeun ka Ridho sareng Rahmat Allah SWT, kami badé ngayakeun acara resepsi kawinan pikeun putra-putri urang:

Aisyah Soeseno

Putri ka 2 Bpk. Idris Soeseno & Indung. siti Khadijah

sareng

Ibrahim Wicaksono

Putra ka 1 ti Bapak Cahyo Wicaksono sareng Ibu. Lilih Nursolihat

anu Insya Allah bakal dilaksanakeun dina:

Dinten / Tanggal: Saptu, 10 Oktober 2020

Jam: 10.00 - réngsé

Tempat: Gedong Pertamina Jl. Soekarno Hatta

Éta bakal terukir dina haté kami upami anjeun,

Baraya sareng Handai Taulan hoyong sumping ngiringan, sareng masihan berkah pikeun putra sareng putri urang

dina nincak halaman anyar perjalanan kahirupan aranjeunna.



Tulisan ieu parantos diterbitkeun dina Tribunsumsel.com kalayan judul 10 Conto Kecap Undangan Kawinan Online liwat WhatsApp, Facebook, Instagram, sareng sajabana, https://sumsel.tribunnews.com/2019/12/19/10-contoh-kata -words-kawinan-online-via-sosial-média-whatsapp-facebook-instagram-jsb? halaman = 4.
Panulis: Anggraini Munanda Effani
Editor: M. Syah Beni

Demikian artikel tentang kata kata undangan syukuran bahasa sunda semoga bermanfaat bagi yang membutuhkannya.

Rofik86
Seorang yang berpegang teguh pada komitmen dan tentunya sangat setia pada seorang wanita

Related Posts

Post a Comment

Subscribe Our Newsletter
close